• Asigurari Ieftine de Bulgaria

    ASIGURARI IEFTINE BULGARIA

    PRETURI NEGOCIABILE
  • Asigurari Bulgaria Ieftine

    SUNA SI NEGOCIAZA PRETUL

    Putem negocia cu Dumneavoastra comisionul nostru

 

VERIFICA PRET ASIGURARE

PRET Asigurare 3 LUNI
PRET Asigurare 6 LUNI
PRET Asigurare 12 LUNI
VERIFICA PRET ASIGURARE

NOTA

Toate detaliile stabilite telefonic vor trebui confirmate electronic prin email.

Adresa de email unde puteti trimite solicitari de oferta este

 

 

 

Cafeneaua ASIGURARILOR

 

ZVONURI
DESPRE ASIGURARILE DE BULGARIA

Cica daca te loveste o masina de Bulgaria e nasol frate ca firmele de asigurari din Bulgaria nu te de despagubesc.

NU este adevarat.

Biroul Asiguratorilor Auto din Romania va identifica corespondentul de pe teritoriul Romaniei al societatii de asigurare straine (a vinovatului). Ulterior, pagubitul trebuie sa se adreseze acestui corespondent pentru a aviza si regulariza dauna.

"Plata dosarelor de dauna se va face in maxim 90 zile de la data depunerii ultimului document necesar stabilirii raspunderii si cuantificarii daunei."

 

 

Asigurarile de Bulgaria sunt FALSE

Partial ADEVARAT

Asigurarile de Bulgaria facute la colt de strada pot fi FALSE sau GRESITE INTENTIONAT din diverse motive. Dar un broker care se respecta, care are un birou functional si personal angajat nu se va preta niciodata la asa ceva. In Bulgaria legislatia asigurarilor e foarte drastica, pentru chestiuni de acest gen NBBMI poate retrage licenta brokerului pentru perioade intre 3 si 5 Ani.

LEGISLATIE

LEGISLATIE ASIGURARI BULGARIA

Constatare dauna RCA in maxim 5 zile

Asiguratorii RCA vor fi obligati sa efectueze constatarea daunelor suferite de tertii pagubiti in accidente de vehicule in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul cand acestia primesc notificarea de la persoana pagubita, conform unei modificari recente adusa Normei RCA de catre ASF

 

 

B.A.A.R

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania

Reprezinta asociatia profesionala care este membra a Consiliului Birourilor si care este formata din toate societatile de asigurare din Romania autorizate sa practice asigurarea de raspundere civila auto obligatorie si, dupa caz, si mandatate sa elibereze documente de asigurare de raspundere civila auto Carte Verde

 

 

CONSTATAREA AMBIABILA

IN CAZ DE ACCIDENT

Accidentele rutiere survenite pe teritoriul Romaniei, in urma carora au rezultat numai pagube materiale si in care au fost implicate doua vehicule, pot fi solutionate fara ca documentele de constatare sa fie intocmite de catre Politie, cu conditia ca Formularul de constatare amiabila sa fie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.

INFRACTIUNI

ZVONURI ASIGURARI BULGARIA

Bulgarian police have dismantled an organized criminal group dealing in fake documents for technical tests and third-party liability insurance of automobiles, the Ministry of the Interior announced on Tuesday.

Nine suspects have been detained during the police operation conducted in the cities of Ruse, Sofia, Pleven, Silistra and Yambol, the ministry said in a statement.

The criminal group has been active since at least January 2015, according to evidence collected so far. Members of the group made and distributed fake documents and windshield stickers certifying that an automobile had passed annual technical inspection or its owner had paid for the compulsory third-party liability insurance policy.

The group also forged green cards for motor insurance in Europe, according to the statement. The operation has also revealed that the fake blank documents and stickers had been manufactured in China and sent to Bulgaria in postal parcels.

The fake documents certifying thatn a car has successfully passed its annual technical test were predominantly sold to Romanian citizens who had registered their vehicles in Bulgaria, according to the statement. The fake green cards for travel in Europe were distributed mostly among citizens of the Baltic states.

Sursa: NOVINITE.com

 

 

 

 

 

ASIGURARI BULGARIA IEFTINE

 

Asigurari-bulgaria-ieftine

 

ASIGURARI BULGARIA SCUMPE

 

ASIGURARI BULGARIA IEFTINE

Asigurari Bulgaria Ieftine este un slogan comercial care respecta toate principiile etice si profesionale ale brokerului.

 

ASIGURARE DE BULGARIA IEFTINA nu inseamna ca este o asigurare falsa sau fara acoperire, ci este o asigurare fara multe alte costuri suplimentare.

 

IEFTIN sau SCUMP

ASIGURARI IEFTINE BULGARIA

 

ASIGURARILE de BULGARIA

Asigurarile de Bulgaria sunt asigurari obligatorii de tip RCA si fiind asigurari obligatorii ar trebui sa fie cat mai ieftine.

 

ATENTIE ca de foarte multe ori IEFTIN inseamna SCUMP, un lucru IEFTIN nu garanteaza calitate, un serviciu IEFTIN nu garanteaza ulterior un suport adecvat.

 

Asigurarile pentru autovehiculele inmatriculate in Bulgaria nu mai sunt chiar IEFTINE, ba din contra sunt foarte SCUMPE comparativ cu anii trecuti.

 

Asiguratorii bulgari au in spate dosare serioase in urma carora au platit despagubiri pentru daunele materiale sau vatamarile corporale suferite in urma accidentelor.

 

ASIGURARI BULGARIA ONLINE

ASIGURARI BULGARIA ONLINE

 

Asigurari Bulgaria Ieftine este un portal online care ofera utilizatorului o interfata prietenoasa si informatii concrete despre PRETUL REAL al Asigurarii.

 

De aceea Asigurari Bulgaria Ieftine ofera ASIGURARI CORECTE la un PRET CORECT.

 

Motto-ul nostru este:

"Nu suntem perfecti dar incercam sa fim"

 

 

 

 

 

 

NOUTATI RCA

 

Romania, lider in regiune la scumpirea RCA-ului.

Cu cat a crescut asigurarea la noi fata de alte state din zona

 

Faptul ca tarifele la RCA s-au scumpit intr-un ritm galopant anul trecut nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Curios este insa faptul ca Romania conduce intr-un top al majorarilor la asigurarea auto obligatorie. Atat statele vecine, cat si alte tari din regiune au avut fie stagnari ale preturilor, fie cresteri foarte mici.

Soferii romani au platit cu 20 - 30% mai mult pe politele RCA In anul 2015, cresterile la preturile asigurarilor auto au fost in tara noastra de 20 - 30%, in vreme ce in celelalte state din aceeasi regiune geografica s-au inregistrat majorari de maximum 10%, arata o analiza realizata de o companie de brokeraj.

Mai mult decat atat, in unele tari unde veniturile sunt mai mari si nivelul de trai mai ridicat preturile chiar au scazut. Raportul companiei de brokeraj arata nu doar ca tarifele au crescut foarte mult, ci si ca, in ciuda pretului ridicat pe care il pretind, companiile de asigurari nu ofera servicii care sa-i multumeasca pe clienti. Alti soferi care s-au cofruntat cu majorari ale RCA sunt cei din Polonia si Turcia, insa in cazul lor cresterea a fost cuprinsa intre 10% si 20%.

 

Conducatorii auto din Ungaria si Serbia sunt mai norocosi, aici inregistrandu-se cresteri de pana la 10% ale tarifelor, fapt valabil si pentru alte opt tari europene. Vecinii bulgari sunt mai norocosi din acest punct de vedere, deoarece preturile au crescut cu pana la 5%, iar in cazul Sloveniei, tarifele au fost micsorate cu pana la 10 procente. Nu doar in Europa s-au consemnat cresteri de preturi la asigurarile auto, ci si in tari din Orientul Mijlociu si Africa. Asiguratorii de la noi spun ca sunt indreptatiti sa creasca preturile deoarece platesc despagubiri enorme pentru vatamari corporale si daune morale. In acelasi timp, ei aduc in discutie si frecventa ridicata a despagubirilor pe care trebuie sa le achite in contextul unei infrastructuri care lasa mult de dorit. Acestia afirma si faptul ca vanzarea de asigurari de raspundere civila auto la preturile dorite de soferi este neprofitabila, motiv pentru care companii precum Euroins si Carpatica Asig, care se bazeaza in pricipal pe veniturile din RCA, sunt in dificultati financiare.

 

Transportatorii ameninta cu noi proteste si cer ASF sa intervina

 

La finalul anului trecut, transportatorii au organizat un miting de amploare in Bucuresti. Principala lor nemultumire era tocmai cresterea tarifului la RCA. Dupa acel protest s-au purtat mai multe negocieri la care au participat atat persoane care reprezinta patronatele din transport, cat si reprezentanti ai asiguratorilor si ai Autoritatii de Supraveghere Financiara. In decembrie 2015 s-a semnat si un Protocol in acest sens. Acesta limita cresterea RCA la 50% fata de nivelul din iunie anul trecut si prevedea excluderea Cartii Verzi de la calculul daunalitatii, pentru transportul local, in comun. Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania acuza insa asiguratorii ca nu respecta Protocolul si cere ca ASF sa ia masuri ferme in aceasta privinta. In caz contrar, spun reprezentantii organizatiei, protestul de anul trecut se va repeta si va avea o amploare mult mai mare. In acelasi timp, ei au anuntat ca discutiile dintre cele trei parti implicate (asiguratori, transportatori si ASF) nu au avut niciun rezultat si au fost sistate dupa o ultima intalnire ce a avut loc vineri.

 

Solicitarile lor sunt: limitarea valorii RCA, cel putin pe o perioada de un an, la valori de maximum 5.000 de lei pe 12 luni pentru autovehiculele comerciale care fac transporturi rutiere nationale si internationale, la maximum 2.000 lei pe 12 luni pentru autovehiculele de transport public local si la maximum 300 lei pe 12 luni pentru autoturisme. Dupa o analiza a variatiei costurilor cu asigurarea RCA, transportatorii spun ca in maximum cinci ani exista riscul ca patronatele din domeniu sa plateasca pentru o polita mai mult decat pentru un autovehicul nou, adica peste 96.000 de euro. In ultima perioada, ASF a schimbat o serie de norme. Cele mai importante modificari sunt reprezentate de introducerea obligativitatii ca asiguratorii sa efectueze constatarea daunelor in maximum 5 zile de la data la care persoana pagubita a facut notificarea, precum si abrogarea unor puncte, fapt ce ar facilia firmelor straine intrarea pe piata din Romania.

 

Sursa: 4TUNING.ro

 

 

 

 

 

 

ASIGURARI BULGARIA IEFTINE

 

Reinnoim Asigurari pentru Autovehiculele Inmatriculate in Bulgaria.

VELMAR BROKERS LTD Varna ne ofera oportunitatea colaborarii cu peste 16 Societati de Asigurare din Bulgaria.

Asigurari Bulgaria IEFTINE este solutia pentru a cumpara o asigurare CORECTA la un PRET CORECT.

Preturile sunt NEGOCIABILE.

 

ASIGURARILE de BULGARIA

Sunt asigurari obligatorii care acopera riscul doar pentru daunele provocate celeilalte parti implicate in accident Asigurarile de Bulgaria sunt recunoscute in toate tarile membre UE dar si non-UE.

Conditiile au fost stabilite la Geneva prin DIRECTIVA CONSILIULUI EUROPEAN ( 72/166/CEE ) Asigurarile de Bulgaria respecta normele CEA ( Comitetul European de Asigurari ) privind principiile liberei circulatii.

 

CARTEA VERDE

Asigurarile de Bulgaria vin insotite de CARTE VERDE.

BULGARIA a aderat la sistemul CARTE VERDE in 1971 Cartea Verde ESTE OBLIGATORIE pentru a putea circula in afara Bulgariei.

Cartea Verde este un document recunoscut in peste 40 de tari majoritatea membre UE dar si non-UE Scopul sistemului CARTE VERDE este acela de a facilita libera circulatie a vehiculelor peste granite si de a proteja interesele victimelor autovehiculelor inmatriculate in strainatate.

 

ASIGURARI BULGARIA IEFTINE

Asigurari Bulgaria Ieftine este un slogan comercial care respecta toate principiile etice si profesionale ale brokerului.

ASIGURARE DE BULGARIA IEFTINA nu inseamna ca este o asigurare falsa sau fara acoperire, ci este o asigurare fara multe alte costuri suplimentare.

Asigurari Bulgaria Ieftine este un portal online care ofera utilizatorului o interfata prietenoasa si informatii concrete despre PRETUL REAL al Asigurarii.

De aceea Asigurari Bulgaria Ieftine ofera ASIGURARI CORECTE la un PRET CORECT.

 

ASIGURARILE de BULGARIA

Asigurarile de Bulgaria sunt asigurari obligatorii de tip RCA si fiind asigurari obligatorii ar trebui sa fie cat mai ieftine. Asigurarile pentru autovehiculele inmatriculate in Bulgaria nu mai sunt chiar IEFTINE, ba din contra sunt foarte SCUMPE comparativ cu anii trecuti.

ATENTIE ca de foarte multe ori IEFTIN inseamna SCUMP, un lucru IEFTIN nu garanteaza calitate, un serviciu IEFTIN nu garanteaza ulterior un suport adecvat. Asiguratorii bulgari au in spate dosare serioase in urma carora au platit despagubiri pentru daunele materiale sau vatamarile corporale suferite in urma accidentelor.

Contactati-ne Vom raspunde imediat solicitarii Dumneavoastra.

IONEL

0785 192 141

BROKER Asigurari BG

www.asigurari-bulgaria-ieftine.ro

http://www.asigurari-bulgaria-ieftine.ro

 

 

 

 

 

 

ATENTIE LA ASIGURARILE FALSE sau EXPIRATE

 

Pentru a pune capat abuzurilor cu inmatricularea in Bulgaria de automobile din tarile vecine, Parlamentul de la Sofia a decis anularea automata a inmatricularii autoturismelor ce nu au asigurare de raspundere civila auto.

In ultimii ani, inmatricularile mai ieftine si taxele mai mici platite de proprietarii de autoturisme la mana a doua au dus la aparitia unui fenomen care a generat importante pierderi companiilor bulgare de asigurari auto. Potrivit europalibera.org, din 11 milioane de euro recompense achitate anul trecut Fondul de garantie RCA a platit sase milioane pentru accidente in strainatate cauzate de automobile inmatriculate in Bulgaria.

Proprietarii, insa, de regula, evita sa se deplaseze anual la vecinii bulgari pentru a-si reinnoi Asigurarea de raspunderea civila auto. Cand se produce un incident de circulatie pagubele sunt platite de Fondul de garantie constituit de companiile bulgare de asigurari. Intr-o incercare de a limita aceste pierderi Ministerul de interne a cerut anularea automata a inmatricularii autoturismelor ce nu au RCA. In acest scop Fondul de garantie va verifica periodic automobilele cu asigurarea obligatorie expirata, va trimite informatia politiei rutiere care va anula inmatricularea respectiva. Drept urmare, Fondul nu va fi obligat sa plateasca recompense.

Proprietarii straini vor putea evita problemele, reinnoind la timp asigurarea respectiva.

Companiile de asigurari au si intocmit o lista neagra a cetatenilor bulgari ce au inmatriculate pe numele lor sute de masini.In aceste cazuri un RCA va putea ajunge la 1000 de euro.

 

Sursa: REPORTERNTV.ro

 

 

 

 

 

 

ASIGURARILE de BULGARIA

 

Asigurarile de Bulgaria sunt asigurari obligatorii tip RCA. Pentru a circula cu un Autovehicul inmatriculat in Bulgaria pe teritoriul Romaniei sau al altui stat membru al Uniunii Europene este OBLIGATORIE detinerea unei ASIGURARI RK si a unei CARTI VERZI.

Aceste documente se emit electronic de catre Asiguratorii Bulgari prin Brokerii de Asigurari din Bulgaria sau Agentii din Romania.

Documentele originale au ELEMENTE DE SIGURANTA tip HOLOGRAMA.

SUNATI-NE pentru a ne transmite detalii despre masina Dumneavoastra si a obtine o ESTIMARE de PRET.

Asigurarea o emitem online iar DOCUMENTUL ORIGINAL il expediem GRATUIT prin curier.

 

VA ASTEPTAM PENTRU O VIITOARE COLABORARE

 

VA MULTUMIM